Wie zijn wij?

Lees ons verhaal

ARPE is een groothandel in tuinartikelen. Het bedrijf is van Arjan Gottmer; vandaar de AR in ARPE. De PE in ARPE was van Peter, toen er nog een Peter was. Maar die is er niet meer. Er is nu alleen nog Arjan. Nou ja, in de naam dan. Want elke dag laten ook een heleboel andere mensen de zaak  draaien in Wieringerwerf! Ons team presenteert zich hieronder.

Onze producten

ARPE bestaat sinds 2001. Wij verkopen vuurschalen, tuinhaarden, flame- en gasheaters, elektrische heaters en -coolers, vlamlampjes en allerlei soorten barbecues:  allemaal leuke dingen voor in de tuin! Kijk bij PRODUCTEN voor ons assortimentsoverzicht.

Wij importeren zelfstandig onze producten. Want dan zitten we zelf bóvenop de kwaliteit, en zo hebben we ook direct invloed op een zo voordelig mogelijke prijs.

En het kan nog slimmer: wij produceren zelf onze steenfolies en draingrit. Die gaan echt de hele wereld over! En wij maken ze gewoon zelf. In eigen huis. In de Wieringermeer in Noord-Holland.

ARPE bezit alle exclusieve rechten voor de verkoop van EAZYBBQ- en ACTIVA-producten (alle productgroepen) in Nederland en in de meeste andere Europese landen, alsmede alle landen op het Afrikaanse continent en India.  

Ze kennen ons wel

Je vindt ARPE op allerlei vakbeurzen of met advertenties in verschillende vakbladen. 

Maar eigenlijk kennen ze ons inmiddels wel.

Onze klanten

Wij leveren als groothandel  een uitgebreid assortiment aan tuincentra, (online) warenhuizen, sierbestratingsbedrijven, hoveniers, bloemenwinkels en andere detaillisten. In Nederland, maar zeker ook daarbuiten! Wil je meer informatie over een levering binnen of buiten Nederland? Bel ons gerust, stuur een e-mail of gebruik ons contactformulier.

Wil je langskomen? Dan ben je van harte welkom! De koffie staat hier altijd klaar. Graag wel even eerst bellen, zodat we dan ook echt tijd voor je hebben!

Werken bij ARPE?

Als wij vacatures hebben staan ze hieronder, bij “Ons Team”. Scroll dus even door…

Telefonisch bereikbaar:
Maandag-vrijdag: Van 08:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

TOCH NOG VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op

Ons team

Maak kennis met ons team. De perfecte combinatie van talent en ervaring, allen met passie voor hun vak. Klaar om jou te helpen!

Arjan Gottmer

CEO

Femke Bout

Marketing & Sales

Jony Gloudemans

Sales assistant

Simon Pool

Trade agent

Igor Rooselaar

Trade agen

Arie van Osch

Trade agent

Monique Hoogvliet

Assistant to Arjan

Vacature:
DIRECTIE ASSISTENT

scroll door voor beschrijving

Paula Koopman

Office Manager

Matthijs Verschuren

Logistics & production

Niels Vlaar

Logistics & production

Puppy

Hero

COMPANY MASCOT

Vacature: DIRECTIE ASSISTENT

Wat ga je doen?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een vlotte Directie Assistent(e) voor 32 uur per week, voor een afwisselende functie met secretariële, marketing- en PA-werkzaamheden. Je bent het visitekaartje van onze organisatie en je ontzorgt de directeur waar je maar kunt. Als Directie Assistent zorg je ervoor dat de bedrijfsvoering  soepel loopt zodat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Wie ben je?

Je bent een echte doener en op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je vindt het leuk om bezig te zijn met alle processen binnen een commerciële organisatie en ze krijgen jou niet gek. Je werkt georganiseerd en secuur, je bent servicegericht, stressbestendig en collegiaal en je hebt gevoel voor humor. Daarnaast beschik je over:

  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • 1 à 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse en Duitse taal.
  • Goede kennis van het MS Office pakket.
  • MBO4 niveau opgeleid, of werk- en denkniveau.

Jouw taken:

Voor de directeur: het zelfstandig afhandelen van in- en extern telefoonverkeer, van in- en uitgaande e-mails en het ontvangen van bezoekers.

Zelfstandig beheren van de agenda en in- en uitgaande correspondentie van de directeur.

Overige ondersteuning bieden bij de werkzaamheden van de directeur.

Voorbereiden van beurzen en commercieel drukwerk.

Uitwerken van offertes.

Het uitvoeren van personeel gerelateerde zaken.

Over het bedrijf:

ARPE is een dynamisch bedrijf met een klein team in Wieringerwerf (NH) en zelfstandig werkende handelsagenten.  Wij runnen met korte lijnen een groothandel; onze leveranciers en klanten komen uit binnen- en buitenland. Vanuit ons duo-kantoor (Utrecht) werken 3 collega’s aan het in- en verkopen van grote partijen en marketing concepten. Bij ARPE is geen dag hetzelfde en is vooral de zomerperiode druk-druk-druk. Er heerst een fijne collegiale en informele werksfeer.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende job voor 32 uur per week bij een informeel bedrijf met uitzicht op een vast dienstverband en de vrijheid je werk naar eigen inzicht in te delen.

Een goed marktconform salaris (€ 2.400 – € 3.000 o.b.v. 40 uur, incl. 8% vakantietoeslag).

24 vakantiedagen per jaar.

Af en toe een gezellige bedrijfsborrel, -uitje of -diner met het team.

Kortom: wij hebben snel een gezellige all-round Directie Assistent nodig! Ben jij dat? Reageer!

Heb je vragen of wil je reageren?

Mail of bel dan naar Monique Hoogvliet: m.hoogvliet@arpe.nl / 0227-606030.