Tuinhaarden, staal

ZEUS

Extra grote tuinhaard voor een mooi en geconcentreerd vuur. Degelijke kwaliteit met een krachtige uitstraling en afwerking. De behuizing is rondom voorzien van gaas waardoor de warmte overal om de tuinhaard voelbaar is. Hoogte: 152 cm./diameter: 75 cm. Gewicht: 35 kg.

VENUS

De behuizing is rondom voorzien van gaas waardoor de warmte overal voelbaar is. Duurzaam en uitermate geschikt om een mooi vuur in te stoken. Inclusief draaibaar BBQ-rooster. Hoogte: 142 cm./diameter: 55 cm. Gewicht: 22,5 kg.​

MARS

Mooie klassieke stalen tuinhaard op elegante voetjes. Mars brengt een bijzondere sfeer op uw terras. Door de deur van gaas zijn de vlammen goed waar te nemen. Hoogte: 130 cm./diameter: 45 cm. Gewicht: 12,5 kg.

PLUTO

Robuuste en sfeervolle tuinhaard. Duurzaam en uitermate geschikt om een mooi vuur in te stoken. Hoogte: 90 cm./diameter: 38 cm. Gewicht: 12 kg.​

HESTIA

Mooie tuinhaard gemaakt van gietijzer. Vierkant model met afgeronde hoeken. Ideaal om een mooi vuur in te stoken. Voorzien van aslade. Hoogte: 110 cm./diameter: 59 cm. Gewicht: 49 kg.

HERACLES

OP=OP! Robuust, duurzaam en nostalgisch. Sfeervol genieten van een heerlijk vuur. De behuizing is rondom voorzien van gaas waardoor de warmte overal om de tuinhaard voelbaar is. Hoogte: 126 cm./diameter: 65 cm. Gewicht: 50 kg.

HELIOS

Tuinhaard met een elegante, strakke vormgeving. Duurzaam en uitermate geschikt om in elke willekeurige tuin een mooi vuur te stoken. Hoogte: 162 cm./diameter: 56 cm. Gewicht: 22 kg.